artikel

Få det bedste ud af dit hjem

Er dit hjem dit kæreste og mest værdifulde eje? Det er ret sandsynligt, især hvis du er boligejer. Vores huse og lejligheder repræsenterer både en stor økonomisk værdi, men de er også værdifulde på en mere blød måde, nemlig fordi de er vores hjem. Der, hvor vi lever vores private liv, vores helt egne og unikke liv. I denne blog-artikel, vil jeg gerne slå et slag for, at vi bør få det bedste ud af vores hjem. Det betyder, at vi ser med friske øjne på denne både investering og daglige kilde til liv og glæde.

Rydde op og male

En af de mest typiske fodfejl vi danskere begår, det er at akkumulere ting og sager. Tilbudsvarer fra Føtex, lidt loppefund hist og aflagte møbler pist. Måske også nogle nye køb på nettet gør sit indtog, og meget nemt befinder man sig i et hjem, der vitterligt roder. Og det er ikke altid nok, bare at rydde lidt op en gang imellem. Det kan meget ofte være nødvendigt med en ordentlig omgang, en slags forårsoprydning, hvor hvert et hjørne tages op til overvejelse. I den forbindelse, så er det det perfekte tidspunkt til at få malet!

En maler kan trylle

Find dig en faglært maler, og du skal se løjer på dine vægge. En maler kan på kort tid få dine vægge til at se så blændende godt ud, og det er vitterligt prikken over i’et på en forårsoprydning. Efter sådan en lille omgang, så vil det føles som et helt nyt hjem du har. Og det er uendeligt forfriskende. Få det bedste ud af dit hjem, ved at genstarte det med oprydning og maling. Ryd ud i ting du ikke har brug for, og søg minimalismen. Der skal nok komme mere nips og sager, men nu kan du ånde lettet op.