Featured

Kan Ombygning og isolering betale sig?

Ombygning af boligen er dyrt, men kan i sidste ende give pengene mange gange igen ikke mindst hvis det skyldes en fejl, som får boligen til at blive kortere levetid i fremtiden. Det er dog ikke alle fejl, som kan koste en masse penge i sidste ende. For eksempel kan fejl ved en isolationsinstallation i hjemmet få vand til at trænge ind og forårsage skimmelsvamp. Det er en fejl, der kan få gevaldige konsekvenser. Men hvis det ikke er en fejl, vil skimmelsvampen, som oftest, ikke få vand til at trænge ind i boligen. I så fald kan boligen gennemgå en renovering, hvilket der i sidste ende kan blive sparet penge på. Der er forskellige fejl, som kan få en bolig til at gå fra at være en god investering til at blive en dårlig investering. Men det er en fejl, som kan koste mange penge i sidste ende, og det er derfor en god ide at kigge på det, hvis der er noget galt med boligen

Efterisolering af dine ydervægge, også kaldet hulmursisolering vil være tjent hjem inden for 3-5 år og allerede fra dag 1 give langt bedre indeklima igen. Det vil også give en besparelse på 10% på din elregning årligt og i lidt større grad, hvis du har en økonomi, der går op i at spare penge.

Koldt og klamt indeklima er noget alle værner om og særligt når det er i vores bolig, som vi bruger næsten 24/7 og som er et sted, hvor vi bare skal mærke os godt og gerne skal være. Vil du have et tiltrængt indeklima i dit hjem?

Kontakt os for en uforpligtende snak. Vi kommer gerne ud og besøger dig og kan så give dig et indeklima tilbud, du kan tage stilling til. Det er vigtigt at du selv er med til at være med til at bevare dit indeklima, så kontakt os endelig, så kan vi måske være med til at hjælpe dig med at få et bedre indeklima i dit hjem.