artikel

Tapetborder kan gøre en stor forskel for dine vægge

Trænger dine vægge til en opfriskning og et nyt look, kan du overveje tapetborder. Det er en relativt enkel og nem ændring på dine vægge, men det gør en stor forskel for udtrykket.

Med tapetborder på væggen kan du have tilføjet nogle blomster, lidt mønster eller for den sags skyld Disney-prinsesser til din væg. Den er ikke længere bare en ensfarvet flade. Der er lidt spil i den, og den har et helt andet udtryk.

Tapetborder kan gøre en stor forskel i et rum. De kan ændre stilen fuldstændigt, og de giver dig mange flere muligheder. Skal du alligevel male, så overvej om der også skal sættes en bord op.

Skab en gammeldags stemning

Der findes mange forskellige tapetborder. Der er mange mulige mønstre og farver. Nogle af dem er pyntet med ornamenter eller gammeldags udseende motiver. Med sådan en tapetbord kan du skabe en gammeldags stemning i dit hjem.

At være lidt nostalgisk og vende tilbage til ens rødder kan være rart. Kan du godt lide det gammeldags udtryk, så kan du bringe det ind i dit hjem. Uden at gøre dit hjem gammelt og slidt. Det kan stadig være i fin stand og ganske velfungerende. Stilen er bare gammeldags. Du kan nyde et velrenoveret eller nybygget hus, der fungerer på alle områder, men som sender dig følelsesmæssigt tilbage til en hyggelig barndom. Dengang du sad i køkkenet og spiste småkager sammen med din mor eller bedstemor.

Et pift til børneværelset

Skal der males på børneværelset, kan du også overveje en tapetbord. Så kan dit barn nemlig få et kendt motiv op på sin væg. Hos de små piger er Disneys prinsesser gerne populære. Pigerne omgiver sig med alt, der har med dem at gøre. Hvis din piges vægge også kan blive pyntet med prinsesser, vil du sikkert blive glad.

Det er nemt og hurtigt at sætte en prinsessebord op på pigeværelset. Når du har malet i den ønskede farve, klæber du bare den selvklæbende bord op.

Børns interesser skifter nogle gange igennem deres liv. Det er helt naturligt. Derfor er det smart, at tapetborder er nemme at arbejde med. Den dag din lille pige bliver stor og ikke gider prinsesser mere, kan du tage dem ned igen.

Det ligger i detaljen

En tapetbord er meget mindre end tapet. Det gør den nemmere at håndtere og at sætte op. Det betyder selvfølgelig også, at den ikke dækker hele væggen. Men du vælger netop en tapetbord, fordi du gerne vil have en lille smule mønster på din væg. Et diskret mønstret linje hele vejen rundt i rummet. Det er lige præcis det, en tapetbord kan.

Dit hjem behøver ikke at råbe højt med store, farverige mønstre over det hele. Du kan skabe en smule afveksling til de ensfarvede vægge ved at sætte en bord op. Så sker der lidt på din væg, men rummet har stadig et roligt udtryk. Du har ikke ændret ret meget. Til gengæld kan den lille detalje godt gøre en stor forskel. Den er bare ikke så højtråbende. Den er mere diskret.