artikel

Magic School | BREAKOUTROOM |Rødovre

Magic School – et magisk EscapeGame for børn og unge!

Har I hvad der skal til for at kunne kalde jer troldmænd og hekse? Vores BreakoutGame Magic School kan give jer svaret.

I er blevet særligt udvalgt til en helt speciel optagelsesprøve på vores magiske skole. De fire kollegier har hver især udarbejdet gåder og opgaver, som I skal løse for at få afgjort en gang for alle, om I har magien i jer og dermed kan kalde jer for hekse og troldmænd.

En magisk boks danner rammen om prøven. Her finder I alt, som I skal bruge af ledetråde og rekvisitter. Takket være magien, er denne boks nok til at give jer samme udfordring og underholdning, som I også kan opleve i vores EscapeRooms.

Magic School EscapeGame er designet til at kunne spilles af børn og unge fra ca. 8 år og op og er således oplagt til en magisk børnefødselsdag! Sving tryllestaven og ryk maskotterne – og se om I kan gå hjem som hekse og troldmænd.

Magic School BreakoutGame er opbygget, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver, og på denne måde har alle deltagere hele tiden mulighed for at gå i gang med opgaver og løsninger. Konceptet er ideelt til børn og unge, samt familier, der skal have en sjov fælles oplevelse og er populært til f.eks. børnefødselsdage.

Vi anbefaler dette spil fra 9/10 år og op. Yngre børn kan sagtens spille med i selskab med større børn eller familie. Det optimale antal per spil/boks er 4-5 deltagere, og der kan maksimalt være 6 deltagere ved hver boks. Der er én gamemaster til alle spil, som kan hjælpe spillerne med ledetråde under spillet. Er det en børnefødselsdag, kan det være en fordel at sætte en forælder på hvert booket spil, som også kan assistere børnene under spillet.

OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 minutter er introduktion, efterfulgt af op til 60 minutter til spillet og ca. 10 minutter til afslutning.

Om søndagen er det muligt at sidde i cafeen 30 minutter efter eventet med egen kage eller lignende. Ønsker I en længere tid end de 30 minutter, kan I bestille et fødselsdagsbord i yderligere 45 minutter til kr. 400,- inkl. 20 x sodavand eller vand. De ekstra 45 minutter kan ligge enten før eller efter Magic School.

I kan supplere med flere sjove aktiviteter i vores EventCenter i Rødovre. Læs mere om vores tilbud og aktiviteter på vores hjemmeside, eller ved at klikke
->her<-