Blogging

MØBELMALING

Vil du upcycle nogle gamle møbler, er den rette maling til møbler alfa og omega for et godt resultat! Hos Gebenna forhandler vi møbelmaling af højeste kvalitet som du kan anvende på dine møbler, uden fare for at malingen skaller af. Vores træmaling kan tones i alle regnbuens farver, så du er sikker på at du kan finde lige den farve, du drømmer om. Ønsker du en anderledes løsning? Vi forhandler både kalkmaling til møbler, glimmermaling og betonmaling til møbler.

MØBEL MALING I HØJESTE KVALITET

Forny dine gamle møbler med træmaling. Træmaling er en speciel type emaljemaling som er specielt udviklet til at binde på træ og metal. Træmaling efterlader sig en meget hård og slidstræk overflade – du kan sammenligne det endelige resultat med en sprøjtemalet overflade, hvilket gør træmaling særligt velegnet til overflader med høj belastning, som eksempelvis møbler.

HVILKEN MALING TIL MØBLER?

Er du ude efter en robust og slidstærk træmaling som kan tones i mere end 1000 forskellige farver? Så er Gjøcos Fashion 40 højglans maling til møbler, eller fashion 05 mat maling til møbler det helt rigtige produkt for dig! Med fashion 40 opnår du en glansfuld og slidstærk overflade, som er yderst vaskbar. Anvender du fashion 05 får du ligeledes en slidstærk overflade, men denne er mat og falder i med tidens helt store trends! Er du ude efter noget helt andet og specielt? så er vores Mystic glimmermaling noget for dig! Malingen indeholder tusindvis af fine små sølvpartikler, og kan forvandle selv de kedeligste og gamle møbler, til de smukkeste kunstværker!

SORT MØBELMALING, HVID MØBELMALING

Er du på udkig efter sort eller hvid maling til at male dine møbler med? På denne side har vi samlet tidens mest anvendte farver, og du finder flere sorte og hvide nuancer.

MALING TIL STOLE

Når du skal male møbler og stole er det essentielt at du anvender en møbelmaling som kan holde til daglig slid. Derfor er det vigtigt at du bruger en træmaling som er særligt hårdfør og specielt egnet til møbler. Du skal også huske at anvende en god grunder for at sikre dig, at malingen hæfter optimalt ved. Læs vores komplette guide til hvordan du maler møbler, her.

Mal IKEA møbler

Når du skal male dine IKEA møbler i fyrretræ er det vigtigste at du anvender den korrekte grunder. Når du skal male ubehandlet fyrretræ er det essentielt at du anvender en god spærregrunder før du begynder at male med træmaling. Spærregrunderen forhindrer knastgennemslag og harpiksudtræk, så du opnår et ensartet look når du efterfølgende maler dine fyrretræsmøbler med træmaling. Udover at modvirke knastgennemslag, mætter denne også træet så det ikke suger ligeså store mængder af den (dyrere) træmaling til sig, og du mindsker spild.

Maling af lakerede møbler

Skal du male et møbel som allerede er lakeret, skal du starte med at slibe overfladen let, så du kradser den en smule op. Er der steder hvor malingen skaller af, skal dette løsnes og fjernes helt. Dækker den gamle maling stadig møblet, er det ikke nødvendigt at grunde. Når du har tørret slibestøv væk og stolen er helt ren, kan du male den med træmaling i den farve og glans du foretrækker.